W.E.L.C.O.M.E

web counter
Selamat Datang, Terima Kasih

Khamis, 20 Januari 2011

Contest Anakku Bergaya

Yeaahhh... Dengan rasa berbesar hatinya. Aku dengan rajinnya buat contest 'Anakku Bergaya' di page facebook JUS Kurma Minda. Saja2 je buat contest ni. Dah lama sebenarnya nk buat contest tp asyik tertunda. Baru sekarang terajin nak buat.

Cara2 nya sangat lah senang. Klik like pada page JUS Kurma Minda. Dan kemudian dah boleh hantarkan penyertaan. Upload gambar anak-anak anda yang comel di wall. Setelah berjaya dipilih dan dimasukkan ke Album Contest Anakku Bergaya. Dah boleh mula vote gambar anak2 anda. boleh ajak kawan2, sedara mara, ipar duai n sesiapa sj utk vote gambar anak anda. Cuma klik like pd gambar. Jumlah like paling banyak akan diangkat sebagai pemenang.

Lebih senang, boleh ke link ini utk maklumat lanjut... klik sini

Ini nak cerita pasal hadiah pulak. Hadiah yg ditawarkan tak lah mahal mana. Contest ni pun saja suka2 je. Pemenang pertama hingga ke lima akan dpt hadiah berupa barangan dari Farishah Faiq. Juara contest akan dpt hadiah bernilai hampir RM100.00 berupa brgan dan satu hadiah misteri. Jom join ramai2 utk memeriahkan contest ni.... ;)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan